jan-udden

Lediga platser

CNC-OPERATÖRER – (1) Svarvning & (2) Fräsning

Vill du arbeta med maskinbearbetade delar till världens främsta racingteam inom bland annat Formel 1 och Moto GP?

Vi har levererat racingdetaljer sedan 50 år tillbaka. Eftersom vi nu är i ett expansivt skede behöver vi förstärka vårt team med två enastående CNC-operatörer. För att inte säga – Sveriges bästa!

Om oss
Vi producerar högkvalitativa maskinbearbetade delar i främst stål och aluminium. Vårt framgångsrecept bygger till stor del på vårt genuina kvalitetsarbete och det har vi uppnått genom att förena en gedigen hantverkskänsla, erfarenhet och kompetens hos personal med avancerad teknologi och kvalitetsmaskiner. För oss handlar kvalitet om mer än bara detaljen som produceras. Begreppet innefattar omsorg om varje kund och medarbetare, leveranssäkerhet och byggande av långsiktiga och stabila affärsrelationer.
Vi tillverkar mestadels korta serier med höga krav på finish och precision med hjälp av våra 3-, 4- och 5-axliga fräsmaskiner med palettsystem, svarvar med dubbla revolvrar, drivna verktyg och heningsmaskiner. 
Läs mer om våra tillverkade detaljer. Läs mer om våra maskiner.

Om rollen
Som CNC-operatör har du ett stort ansvar för kvalitet, precision och ytfinhet. Rollen kräver lång vana av programmering, beredning, mätteknik och maskinbearbetning. Våra medarbetare är självgående, drivna och lyhörda. Här uppmuntras till egna förbättringsinitiativ för att öka effektivitet och trivsel på arbetsplatsen.

Om dig
Du har tidigare arbetat med tillverkning av detaljer med höga kvalitets- och ytkrav, där programmering och omställningsarbete ingår. Eftersom vi ofta tillverkar i mycket små serier, från enstyck och uppåt, så ser vi att du är en flexibel person. Du har god vana av programmering och bra erfarenhet av CAM-system (vi använder Gibbs) och det är extra meriterande om du har arbetat med Okuma styrsystem och Fanuc.
Du är givetvis positiv, ordningsam och tar ett stort ansvar för ditt arbete. Du trivs att arbeta både självständigt och i lag med andra.

För att vara aktuell för tjänsten krävs:
Genuin tidigare arbetslivserfarenhet inom industri och produktion.
God erfarenhet av arbete med snäva toleranser och små serier.
Mångårig vana av CNC-styrda maskiner, programmering och beredning.
Talar, förstår och läser svenska eller engelska obehindrat.

Amir Rajabzadeh svarar gärna på frågor om tjänsterna Skicka din ansökan snarast till info@janudden.se.

KONTAKTA OSS

JAN UDDÉN AB
Adress: Förrådsvägen 4, 564 31 Bankeryd
info@janudden.se

AMIR RAJABZADEH, VD
amir@janudden.se

MARCUS SJÖGREN
Produktionschef
0250-511302
marcus.sjogren@janudden.se

REZA RAJABZADEH
Inköp/Produktionstekniker
0250-511305
reza@janudden.se

MITRA DANAEIFARD
Kvalite
0250-511303
mitra@janudden.se